tiistai 29. maaliskuuta 2011

Millaista kevättä huhtikuussa onkaan ......

Selailin huhtikuun kuviani ja huomasin että kovin erilaisia ovat. Kaikilta vuosilta en ole kuvia säilyttänyt tai edes kuvannut.

Vuonna 2008 huhtikuussa oli kaunista, aurinko paistoi, puut ja pensaat kukki. Ainakin tuon kuvan paikassa, Budapestin linnan alueella - Budan puolella.


Huhtikuussa 2006 Budapestissa Tonava tulvi näin pahasti. Vesi ei noussut kaupungin kaduille, ainoastaan tuolle joen rannan alemmalle rantakadulle ja osalle kakkosratikan linjaa. Suojamuurit on rakennettu jo vuosia sitten. Muualla tulva teki pahaa jälkeä.

Huhtikuu vuonna 2009 Jyväskylässä näytti lumisadetta. Tämä kuva on siskoni ottama, kotinsa ikkunasta - odotellessaan JYPin riemuparaatia - voittivat silloin Suomen mestaruuden.


Romaninan Transsylvanian kaunista maaseutua huhtikuussa 2009 junan ikkunasta. Tarkkaa paikkaa en nyt muista, on jossain Budapestin ja Kolosvarin / Cluj-Napokan välillä. Transsylvania on entistä Unkaria ja yhtä tärkeä alue unkarilaisille kuin on suomalaisille vanha luovutettu Karjala.


Näitä kukkia ja tätä kaunista näkymää löytyy aina Budapestin vanhassa kauppahallissa - jokaisen vuoden jokaisena kuukautena. Tämä kuva on tammikuuta 2011.
Saas nähdä mitä saan kameraani tämän vuoden huhtikuussa. Ainakin on taidenäyttely ja sen avajaiset, Suomen eduskuntavaalien äänestys Suomen lähetystössä, kiertelyä Budapestissa - voin löytää vielä uusia paikkoja - varmasti löydän.


2 kommenttia:

  1. Huhtikuu, muistojen ja tapahtumien kuukausi, siellä sun täällä! En osaa edes arvuutella miltä näyttää pääsiäisen aikoihin, toivon että edes kohtalaisen kuivaa ja leppoisen lämmintä!

    VastaaPoista
  2. Huomasin, että kelit ollu sekä-että siellä, mutta eninmikseen hyvät....tulen viikon päästä sinne....;D

    VastaaPoista