maanantai 10. tammikuuta 2011

Siskokset maailmalla Saksassa.


Maija ja Pirkko Wiesbadenissa, syyskuu 1965.
 Tuo kuva on otettu Wiesbadenin vanhalla portilla 26.9.1965. Tiedot olin oikei kirjoittanut kuvan taa... Olin ensimmäisellä käynnillä Maijan luona. Asuin silloin, kesäkuun alusta lähtien Hampurissa. Maija oli puhunut myös jotain maailmalle lähdöstä, mutta ei vielä mitään ihan varmaa, kunnes yhtenä päivänä sain kortin Wiesbadenista, että "täällä ollaan". Viikonloppumatka junalla, lomaa en tietenkään vielä saanut uudesta työpaikastani, en luultavasti kehdannut kysyäkään.

Muotiasiaa.... blogia: Maijalla (19 v) tumma pitkä tukka, musta nahkajakku, musta käsilaukku.. vai oisko ollu muuta väriä, hameen väriä en muista mutta jos minun tekmä niin turkoosi.... mitenkähän oli. Pirkolla (21 v) tumma lyhyt suora tukka, silmälasien kehykset kullanväriset (ei vielä piilareita), lehmuksenvihreä sadetakki, sammalenvihreä villapusero ja hame.

1 kommentti:

  1. Miks sanotaan että kauneus on katoavaa!? No, ei varmaan oo, kattokkeehan, ihan saman näkösiä nykyäänkin, jos joku väittää muuta, ni menköönsä silmälääkäriin! MUOTI-BLOGIN pitäminen kuuluu olevan pop, pysy sivuilla.... :)

    VastaaPoista