lauantai 28. huhtikuuta 2012

Mitä uutta Budapestin kotinurkilla.....


Nyt meidän kotikatu on rempassa, putkia ja kaapeleita vaihdetaan ja korjataan samalla kaikkea mitä tarvii, hm toivottavasti niin. Kovin rauhalliseksi on tienoo käynyt kun autot ei pääse tälle kaudulle. Rauhallinen alue on muutenkin, aamuisin voi herätä linnunlauluun.


Sama peli menossa naapurissa, suuremmalla kadulla. Tässä kulkee bussit Suureen kauppahalliin ja Budapestin ydinkeskustaan. Menee ja tulee ne bussit muuallekin, mutta meidän tarve on nuo mainitut.


Formulakisaan on vielä aikaa mutta jo ollaan valmistautumassa tapahtumaan. Budapestin muotikatu on muuttumassa F1-kaduksi.


Nyt taas Budapest poseeraa suuren maailna kaupunkeina, en kyllä tiedä minä kaupunkeina tällä kertaa, ainakin se on Moskova joku päivä ja joku muu kaupunki toisena päiväna. Kuuvaavat taas Die Hard elokuvaa, pääosassa Bruce Willis, kuka lie ohjaajana. Kuinkahan mones osa meneillään - tiedä häntä. Yllä oleva kartta näyttää osan kuvausalueesta, minne sitten kannatta ei missään nimessä kannata mennä katselemaan. Ne on aika rajuja kohtauksia mitä siellä tehdään, räjäytellään autoja ym.
Linkissä  xpatloop  kerrotaan elokuvan teosta.
On muuten hyvä linkki Budapestin elämään - tuo xpatloop, kannattaa tutustua, on englanninkielinen.


5 kommenttia:

 1. Siihen elokuvaan etitiin avustajia, en mennyt tyrkylle! Koska annoin toisillekin mahiksia...vuorostaan...;D
  Vissiin olis pitänny jonkinlainen seksikäs, paikat kohillaan, mulla kun ei tällä hetkellä oiken ole. Tissit roikkuu kun kansalispuvun taskut ja maha saman tyylinen mutta isompi, takapuoli on melko kohillaan...linkaan jokin
  verran ja tukkakin on lyhyt ja harmaa....;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että tuon tyylisiä tarjokkaita eivät löytäneet, sitä nuorta kaunista linjakasta jne. on tämä kaupunki täynnä. Itse jätän elokuvatouhut muille... ehkä nyt vilkaisemassa käyn.

   F1 autoja käytiin jo katselemassa, olisi saanut kokeilla renkaanvaihtoakin. Vappuna on maailmanmestari paikalla, niin ymmärsin.

   Poista
 2. Maikulla taitaa olla alemmuuskopleksi;))

  Mukavaa sunnuntaita Pikoliini & Maikku.<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on minunkin mielestä Aili-mummo, muotoja sillä on vaikka muille jakaa, ja vois niitä siirrellä toisiin paikkoihinkin, hih..hih

   Aamusta olimme kävelyllä Tonavan rannassa, mukavaa ja kaunista sunnuntaita sinnekin.

   Poista
  2. Ollaapas sitä vitsikkäitä pyhäpäivänä.....ei sillä mua rupes naurattaa ihteenikin kun luin noi kommentit...hih...;D...kiitos..;)

   Poista