perjantai 31. toukokuuta 2013

Joronjäljillä - Turussa.Tällä kertaa "joronjäljet" vei Turkuun - GALLERIA JOELLE.

Galleria on Turun Taidegrafikot ry:n galleria - ja yhdistys on alueellinen taiteilijayhdistys, minkä kannattajajäseneksi voi liittyä kuka tahansa taidegrafiikasta kiinnostunut yksityishenkilö tai yhteisö.
Linkki:  Turun Taidegraafikot.ry.n kotisivulle
 ja kalenteriin Näyttelykalenteri 2013.

Juha Joro kutsui taidenäyttelynsä avajaisiin - näin hän kirjoitti kutsussaa: 

Tervetuloa Juha Joron näyttelyn avajaisiin huomenna keskiviikkona 29.5. klo 18-20!
Maiseman anatomiaa -näyttelyn teokset ovat saaneet alkunsa taiteilija Juha Joron luontokokemuksista. Töillä on myös symbolinen merkitys: ne eivät kuvaa jotain tiettyä paikkaa, vaan teos on pikemminkin pelkistynyt idea, esimerkiksi juuri maisemasta tai jostain luontoympäristön yksityiskohdasta.
Joron mukaan teosten mustavalkoinen toteutustapa hiilellä ja tussilla tukee hänen pyrkimyksiään pelkistää ja karsia töistä kaikki epäolennainen.


Mansikkainen kermakakku oli hyvää ja vieraat tervehdittiin ystäviä -
oltiinhan oikeilla joronjäljillä.
Kuvataiteilijat Antero Olin ja Juha Joro.
Avajaisvieraita riitti gallerian sisälle ja ulkopuolelle - kauniissa Suomen kesässä.
Turussa on muutakin kuin taidetta - värikäs kesäinen kauppatori ja laivoja - - 
2 kommenttia:

 1. Mä haluaisin lähtee jonnekin....vähän nk.retkelle! Mut vielläkään en taida pystyä istumaan paikoillani edes tuntia, enkä askeltamaan rappusia....siispä viihdyn kyllä erinomaisesti mukavassa kotikaupungissani jonka polut ja kujat tunnen....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenaa - treenaa, polves tottuu liikutteluun, sitten on helpompi köpötellä ensin lähellä ja sitten reviirisi laajenee huomaamatta ja pääset retkillekin.
   Enpä minäkään Turkua kauempana käynyt, tuo laivakin on vaan blogin koristeena. Käytiin katselemassa Ruissalon maisemia (minne laivatkin kuuluu) hyvien ystävien kanssa.

   Poista