sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ostarin penkillä kommunikointia.

Kolmen viikon reissu Budapestiin aiheutti sen, että nyt kotona Suomessa aikaa kuluu blogien kahlaamiseen. Saa kuluakin. Pakko on katsella mitä ihmisille kuuluu ja mitä ovat tehneet, siis tutut ja vielä ventovieraat. "Sosiaalinen media" on hyvä nimi näille vempaimille ja järjestelmille. Onhan kaikki kommunikointi sosiaalista. Sosiaalista mediaa se kirjeitten ja korttienkin kirjoittaminen on, vai mitä!!??

Tällä ostarin penkillä kävin melkein päivittäin räpläämässä pientä kännykkääni ilmaisella yhteydellä (samalla tein ostoksia). Varmuuden vuoksi olin ottanut sim -kortin pois koko vempaimesta, etten vahingossa käyttäisi maksullisia linjoja. Testasin yhteyksi ympäri ostaria ja tämän paikan totesin parhaaksi. Paikka on viihtyisä ja valoisa, tuossa takana on luistinrata, ainakin nyt talvella, ja vieressä lasten leikkikenttä. Ostari on Budapestin uusin, Corvin Bevásarlóközpont, ja tuo penkki sen kolmannessa kerroksessa (2. kerros Unkarissa).

Hyvin pysyin ajantasalla Suomen asioissa ja sähköpostitkin tuli hoideltua ja uutiset luettua. Mutta blogien päivitys ja kommentointi ei onnistunut pikku mobilillani, tai en vaan osannut. On siellä internetkahviloita ja suurlähetystön kirjastossa on tietsikka ja yhteydet käytettävänä - mutta tämä oma on kivaa...

2 kommenttia:

  1. Jo on muuten hyvä mesta toi sun "uusi offis", siinhän vois vaikka tirsat ottaa välillä, pidä pokat silmillä ettei vaksit huomaa, että nukut.. Saat vaikka varoituksen! Hyvä juttus ja varmaan apuna monelle matkaajalle joilla on noita parempia kapuloita käytössä!!! Minulla ei ole enkä ota.....;/.... ;)

    VastaaPoista
  2. Maikku: Yks mies siinä jo heitti pitkäkseen niin heti siinä oli vaksi paikalla ja hienovaraisesti huomautti että ei sovi makoilla.

    VastaaPoista