sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pikku Maikku, olisko 3 v.


Tämä taitaa olla kaikkein varhaisin kuva mitä Maikusta löytyy. Eikö ole suloinen, Maija on ruskeeksi paahtunut, tukka kiiltää ja pikku käsi pitää tukea vaarin polvesta. Kuva otettu maalla mummolassa, joskus muinoin (ehkä kuvausaika vielä löytyy). Samassa kuvassa on äitin puoleinen serkussarja, me muutkin ollaan yhtä hellyttäviä ja juhlatamineisiin sonnustautuneita.

Meillä Maijan kaa on samanlaiset äitin ompelemat mekot (tuohon aikaan, heti sotien jälkeen, ei kangasta kaupasta saanut, eikä meillä montaa mekkoa vielä edes ollut). Muistan mekot vielä oikein hyvin. Raitojen värit ovat hyvin maanläheisiä, erisävyistä ruskeaa, vihreää ja punaista sekä vähän valkoista. Nuo kaulukset ja hihojen yksiväriset osat ovat lämpimän sävyn suklaanruskeaa!!!! Samaa värimaailmaa kuin tämän blogin taistavärit, nyt.

2 kommenttia:

  1. M I N Ä, minä.....yli 60v.sitten, mulla oli kakskymppiseks aina pitkä tukka, sen tiedän, mutta kuvan otosta en muista mitään enkö niistä pippaloista!Mutta paikka oli äidin lapsuuskoti, ihana mummola!!!! :D

    VastaaPoista
  2. Mietin juttuja ja tarkistin, kuva taitaa olla Frithiofin 70v synttäreiltä, Kalervo serkun kuvaama koska ainoana puuttuu poruksta ja Maija oliski 3v eikä 2.

    VastaaPoista